Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slovenija: Piranski incidenti u prvotravanjskim šalama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski premijer Ivo Sanader seli se iz Zagreba u Piran, a u Rogaškoj Slatini došlo je do novog graničnog incidenta, dvije su od prvotravanjskih šala koje su objavili internet portali u susjednoj državi koja predsjeda Europskom unijom.

Internet portal nacionalnog telekom-oparatera objavio je dosjetku da je Sanader izjavio kako će se preseliti u Piran odakle puca pogled na 'najlipše more na svitu', ali tek nakon odlaska u mirovinu. Objavili su također kako je zbog toga došlo do krize u vladi, jer je predsjednik HSS-a Josip Friščić takvu izjavu ocijenio neobičnom i neprimjerenom.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj

Šalu bližu virtualnoj stvarnosti objavio je internet portal 'Drugi dom'. Na Vonarskom jezeru blizu Rogaške Slatine njegov je reporter primijetio 'međunarodni ribarski incident' vezan uz različito razumijevanje razgraničenja crtom sredine. Navode kako je do incidenta došlo kad je intervenirala hrvatska policija koja je jednog slovenskog ribara, mimo sporazuma o izbjegavanju incidenata, odvela na ispitivanje u Krapinu. Slovenska mornarica stavljena je u stanje pripravnosti, a na jezero je poslan motorni gumenjak, kako bi se spriječila moguća invazija, navodi u svojoj prvoaprilskoj šali Drugi dom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene