Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VJERODOSTOJNE INFORMACIJE

Veliko priznanje za Novu TV: Jednoglasnom odlukom žirija osvojili Veliku nagradu sigurnosti

Nova prestižna nagrada za Novu TV
Nova prestižna nagrada za Novu TV Foto: DNEVNIK.hr
Još jedna velika nagrada stigla je na Novu TV. Jednoglasnom odlukom stručnog žirija naša televizijska kuća zaslužila je ovogodišnju Veliku nagradu sigurnosti.

Nova TV ovo priznanje osvojila je u kategoriji medijske promocije sigurnosti zbog učestalog i profesionalnog izvješćivanja javnosti. Putem televizijskih priloga u informativnim emisijama te članaka na portalima DNEVNIK.hr i Zimo.dnevnik.hr javnost je informirana kroz niz stručnih vijesti vezanih uz sigurnost cestovnog prometa, prevenciju nasilja nad djecom, prevenciju kriminaliteta i kibernetičku sigurnost. U ime Nove TV nagradu je primio reporter Marko Balen.

Pročitajte i ovo Sastanak izraelskog ratnog kabineta Sukob na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Klizi li svijet u novi rat? Izrael će odgovoriti Iranu: ''Imamo planove za obranu i napad'' Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael Napad VIDEO/FOTO Iran napao Izrael dronovima i raketama: Mnogi su oboreni, ranjeno dijete, eksplozije i sirene u raznim dijelovima zemlje

"Ova je nagrada još jedan dokaz da Nova TV putem svih svojih kanala pruža gledateljima kvalitetne i vjerodostojne informacije, tako ćemo i nastaviti", rekao je Marko Balen, reporter Nove TV.

"S obzirom na to da je Nova TV izvješćivala ne samo o prometnoj sigurnosti nego i prevenciji nasilja nad djecom nego o informacijskoj i kibernetičkog sigurnosti žiri je jednoglasno odlučio da nagrada ide Novoj TV", kazao je Alen Ostojić, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene