Obavijesti Video Pretražite Navigacija
noćna akcija

FOTO Eksplodirala plinska boca, požar zahvatio i automobile

Intervencija vatrogasaca u Bukevju
Intervencija vatrogasaca u Bukevju DVD Bukevje/Facebook
Aktualno Galerija Intervencija vatrogasaca u Bukevju - 1 Intervencija vatrogasaca u Bukevju - 1 Foto: DVD Bukevje/Facebook Intervencija vatrogasaca u Bukevju - 2 Intervencija vatrogasaca u Bukevju - 2 Foto: DVD Bukevje/Facebook Intervencija vatrogasaca u Bukevju - 3 Intervencija vatrogasaca u Bukevju - 3 Foto: DVD Bukevje/Facebook Intervencija vatrogasaca u Bukevju - 4 Intervencija vatrogasaca u Bukevju - 4 Foto: DVD Bukevje/Facebook +1 Intervencija vatrogasaca u Bukevju - 5 Galerija 1/6 >>
U ranim jutarnjim satima u petak gorjelo je vozilo u garaži u Bukevju. Vatrogasci su pronašli četiri boce tehničkog plina od kojih je jedna eksplodirala do njihova dolaska. Nema ozlijeđenih osoba.

Vatrogasci DVD-a Bukevje u noći s četvrtka na petak dobili su dojavu u 2:37 o požaru vozila u garaži.

"Kod dolaska na mjesto intervencije uočavamo požar garaže i vozila u razbuktaloj fazi", izvijestili su vatrogasci koji su u garaži pronašli četiri boce tehničkog plina. Jedna je eksplodirala do njihova dolaska na intervenciju.

Pročitajte i ovo Ilustracija, izraelski vojnici Građani podržavaju ofenzivu Rat će ipak trajati duže nego što se mislilo? "Bit će potrebno vrijeme... ali ćemo pobijediti!"

Dva sata nakon što su stigli na lokaciju završila je intervencija u kojoj je sudjelovalo pet vatrogasaca.

Zagrebačka policija izvijestila je da je požar u garaži obiteljske kuće izbio iz zasad neutvrđenog razloga.

Pročitajte i ovo Alex Batty intrigantan slučaj Nestali dječak uspio pobjeći nakon šest godina, otkrio gdje je bio i tko ga je oteo: "Bako, želim doći kući!"

Gorio je automobil bjelovarskih registarskih oznaka u vlasništvu 24-godišnjaka. Dodali su da nije bilo ozlijeđenih osoba te da će se u petak obavljati očevid.

Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene