Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravi arsenal

Muškarac upucao psa, zamalo hicima pogodio i vlasnike: Evo što mu je policija pronašla u pretresu kuće

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija sumnjiči 67-godišnjaka da je u subotu u šumi kod Ozlja, stotinjak metara od posljednje kuće u naselju, hicem iz vatrenog oružja ubio psa kojega su šetali 39-godišnjakinja i 43-godišnjak, pa je tako ugrozio i njihove živote.

Karlovačka policija je izvijestila da 67-godišnjaka sumnjiči za počinjenje kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te ubijanja i mučenja životinja, pa će protiv njega biti podnesena kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Od 1. prosinca Promjena koja se tiče i brojnih Hrvata: Europska zemlja uvodi novu vinjetu, dosadašnja poskupljuje

Po nalogu Županijskog suda u Karlovcu je tijekom istrage izvršen pretres njegova stana i automobila i pritom su oduzete četiri lovačke puške, lovački pištolj, 758 komada streljiva raznih kalibara koje je zakonito posjedovao te 116 komada streljiva za koje nije posjedovao dozvolu.

Stoga će protiv osumnjičenog biti podnesen sudu i optužni prijedlog sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja.

Pročitajte i ovo Ilustracija prognoza darija brzoje Doznajte kad stiže nova promjena vremena i gdje možemo očekivati još snijega

Iz Policijske uprave karlovačke naveli su da slijedi obdukcija upucanog psa i da će se provesti dodatna vještačenja, ako bude potrebe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene