Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićena jedna osoba

Policija u susjedstvu pronašla zavidan vojni arsenal: Tražili su nešto sasvim drugo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pripadnici Federalne uprave policije u Mostaru pronašli su zavidan arsenal naoružanja što uključuje strojnice, bacače raketa, eksplozive, mehanizme za njihovo aktiviranje, te su pri tome uhitili jednu osobu, objavljeno je u petak.

Prema priopćenju policije, iako su prvotno tragali za drogom, pretresom prostorija koje je koristio 27-ogodišnji E.B. iz Mostara, pronašli su 15 strojnica i nekoliko snajpera, bacača raketa s projektilima, pištolja, ručnih bombi, eksploziva te mehanizma za njihovo aktiviranje, kao i veći broj komada streljiva.

Uz to pronađena je i određena količina novca za kojega se pretpostavlja da je ostvaren zahvaljujući nezakonitim radnjama.

Pročitajte i ovo Ilustracija snažni naleti vjetra Vrijeme izuzetno opasno u dvije regije, DHMZ obojio obalu upozorenjima: "Budite svjesni opasnosti"

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok u Susjedstvu Snimka oralnog seksa učenika šestog razreda zaista postoji: Policija ispituje sve okolnosti

Pripadnici Federalne uprave policije to su pronašli u pretresu jednoga objekta na području Mostara kojega su izveli na temelju naloga županijskog, Hercegovačko-neretvanskog županijskog tužiteljstva.

Nakon uhićenja 27-godišnjak je ispitan u prostorijama Federalne uprave policije u Mostaru, te je zatim predan županijskome tužiteljstvu uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu "nedopuštenog držanja oružja ili eksplozivnih materija".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene