Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Dubrovniku

HDZ-ovac brutalno napao maloljetnika: Određen mu je jednomjesečni zatvor, oglasila se stranka

Uhićen je 31-godišnji bivši MMA borac i član Gradskog odbora HDZ-ove mladeži u Dubrovniku jer je pretukao maloljetnika. U kakvom je stanju žrtva i što se dogodilo s napadačem, donosi reporterka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić.

Dubrovačka policija u petak je izvijestila o događaju od prošlog tjedna, kada je uhićen 31-godišnjak zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda maloljetniku. Dojavu je policija primila od djelatnika bolnice koji su obojicu primili na obradu. Napadač je, inače i član Gradskog odbora mladeži HDZ-a.

Pročitajte i ovo Maloljetnici privedeni zbog zlostavljanja vršnjaka Privela ih policija Vršnjaci vrijeđali, tukli i ponižavali 14-godišnjaka: Jedan sve snimao i proširio društvenim mrežama

''Pretučeni mladić bio je zadržan u dubrovačkoj bolnici nekoliko dana. Nakon toga pušten je na kućnu njegu. Napadaču je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog osnovane sumnje u nanošenje teških ozljeda. Tučnjava se dogodila u neposrednoj blizini bolnice gdje su obojica šetali pse bez povodca. Prvo je došlo do sukoba između pasa, a onda i vlasnika pasa'', kazala je reporterka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić.

Oglasio se dubrovački HDZ

Napadač je član Gradskog odbora mladeži HDZ-a pa su se o svemu oglasili i iz stranke. Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković osudio je svako nasilje.

Mladež Hrvatske demokratske zajednice priopćila je kako najoštrije osuđuje nasilje koje se dogodilo u Dubrovniku: "Bilo kakvo nasilje smatramo neprihvatljivim te izražavamo suosjećanje sa žrtvom napada i njegovom obitelji.

Dodali su i da je protiv napadača pokrenut stegovni postupak, kazala je Klaić Saulačić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene