Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"mislio je da je gotov"

HDZ-ovac i bivši MMA borac brutalno pretukao maloljetnika: "Davio ga je, gurao mu prste u oko i usta. Htio mu je valjda oči iskopati"

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Bivši MMA borac brutalno je pretukao maloljetnika nakon što su se njihova dva psa uhvatila u koštac.

Domagoj K., 31-godišnji bivši MMA borac i član Gradske organizacije Mladeži HDZ-a Grada Dubrovnika, prošlog je petka brutalno pretukao 17-godišnjeg mladića nakon što su se posvađali jer su se njihova dva psa, koja nisu bila vezana, uhvatila u koštac.

"Poslao sam dijete da prošeta psa. Iza dubrovačke bolnice ima šuma i tamo je pustio malog psa da se istrči. U nekom grmu bio je i drugi pas. Psi su se posvađali, K. je navalio na našeg psa i nekoliko puta ga udario. Sin ga je pitao je li normalan i zašto udara psa, a ovaj je nasrnuo na njega", za Index je ispričao potreseni otac.

"K. je iznerviran udario mog sina šakom u glavu. On je bivši MMA borac, a sin mi ima 17 godina. Pao je na pod, a kad se počeo dizati, ovaj ga je krenuo udarati šakama, koljenima, čime god je stigao. Nakon što se opet pokušao dignuti, počeo ga je gušiti. Ugrizao ga je za čelo i ruku, gdje ima velike podljeve", dodao je.

Pročitajte i ovo Ispitano je desetak osoba Objasnio stručnjak Svi se pitaju zašto majka nestale Danke nije išla na poligraf: "U ovom slučaju samo otac može biti testiran"

"Ujedno ga je davio te mu gurao prste u oko i usta. Valjda mu je oči htio iskopati. Sin je mislio, najiskrenije, da je gotov", ispričala je majka 17-godišnjaka za Jutarnji list.

Buku koja je nastala čule su zaposlenice iz obližnje Opće bolnice Dubrovnik.

"Te hrabre žene zatekle su sina u grmlju kako se skriva i štiti dok ga taj čovjek udara. Vikale su mu: 'Pusti ga! Pusti dijete!' te su u jednom trenutku tijelom stale između njih dvojice da mi zaštite dijete. Tko zna bi li moj sin bio danas živ da nije bilo tih žena. Hvala im neizmjerno na tome. Nedugo zatim smo dobili poziv na telefon da dođemo po dijete. Oduzele su mi se noge. Onako bolesna sa suprugom na štakama odjurila sam do njih te smo ga odveli na Hitnu u bolnicu", rekla je majka.

Mladić je u bolnici zadržan od petka do ponedjeljka, ima potres mozga, lom prsta na nozi i mnoge podljeve po glavi i tijelu.

O svemu se u utorak oglasila i dubrovačka policija, koja je izvijestila da je zbog svega 31-godišnjaku određen jednomjesečni istražni zatvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene