Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nebo se zacrnilo..."

FOTO Kaos s nevremenom diljem zemlje: Tuča na obali, skliski kolnici i nekoliko prometnih nesreća na autocesti

Tuča u Šibeniku
Tuča u Šibeniku ŠibenikIN
Aktualno Galerija Tuča u Šibeniku Tuča u Šibeniku Foto: ŠibenikIN Tuča u Šibeniku Tuča u Šibeniku Foto: ŠibenikIN Meteoalarm Meteoalarm Foto: DHMZ Tuča na zadarskom području - 3 Tuča na zadarskom području - 3 Foto: Jure Miskovic/Cropix +1 Tuča na zadarskom području - 2 Galerija 1/6 >>
Tuča je jutros iznenadila Šibenčane, a skliski kolnici stvaraju probleme diljem zemlje. Sunca nema na vidiku.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. HAK piše kako se nekoliko prometnih nesreća dogodilo na autocesti A1 između čvorova Benkovec i Pirovac u oba smjera, zbog čega se vozi jednim trakom uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Pročitajte i ovo Urušen dio autoceste Velika tragedija VIDEO Čuli su glasnu buku i onda se otvorila rupa: Urušila se autocesta na jugu Kine, 36 ljudi poginulo Tuča u Višnjanu - 1 Naslage leda Jaka tuča ponegdje poput snijega zabijelila dio Istre: "Padala je oko pola sata"

Prometna nesreća dogodila se na A1 i na prilazu čvoru Skradin u smjeru Zagreba, pa se vozi jednim trakom, također uz ograničenje od 40 km/h.

Šibenčane je jutros iznenadila tuča. ŠibenikIN piše kako se nebo zacrnilo, a temperatura se spustila za desetak stupnjeva u samo nekoliko minuta. Prolaznici su tražili zaklon, a automobili stali i čekali da tuča prođe jer je vidljivost bila vrlo slaba.

Tuča je padala i na zadarskom području.

Danas će biti promjenljivo, ponegdje i pretežno oblačno. Povremeno će padati kiša, mjestimice i pljuskovi s grmljavinom, a u najvišem gorju uglavnom u prvom dijelu dana susnježica i snijeg, prognozira DHMZ.

Puhat će slab do umjeren zapadni i jugozapadni vjetar, ujutro ponegdje i sjeverozapadni. I na Jadranu jugozapadnjak, uglavnom od sredine dana sjeverozapadnjak, mjestimice na udare moguće jak, a na južnom i na dijelu srednjeg Jadrana prijepodne jugo.

Najviša dnevna temperatura između 10 i 15 Celzijevih stupnjeva, u gorskoj Hrvatskoj malo niža.

Za dio Hrvatske za danas je upaljen i metoalarm.

Tuča u Šibeniku Meteoalarm Foto: DHMZ

U četvrtak je sa sjeverozapada započeo prodor vlažnog i svježeg oceanskog zraka koji nam donosi oborine i umjeren pad temperature. Zbog toga će u petak posvuda biti promjenljivo do pretežno oblačno, povremeno s kišom, što će se nastaviti i slijedećih dana, najavio je u vremenskoj prognozi meteorolog Dnevnika Nove TV Ivan Čačić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene