Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu raspoloženi za komentiranje

''Forum je lijepo druženje političara no ne i mjesto i vrijeme za donošenje konkretnih odluka ili akata''

Paula Klaić Saulačić iz Dubrovnika o konferenciji (Foto: Dnevnik.hr)
Paula Klaić Saulačić iz Dubrovnika o konferenciji (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Paula Klaić Saulačić iz Dubrovnika o konferenciji (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
''Trinaesti forum u Dubrovniku je izgleda dizajniran kao lijepo druženje za političare s raznih srana svijeta i područja no ne i kao mjesto i vrijeme za donošenje konkretnih odluka ili akata'', izvijestila je iz Dubrovnika Paula Klaić Saulačić za Dnevnik Nove TV.

Paula Klaić Saulačić javlja kako je forum u stvari jedno lijepo druženje za sve sudionike koji su raspravljali o vrlo važnim temama no da se na istom mjestu ne donose nikakvi akti niti konkretne mjere.

Pročitajte i ovo Nova Vlada - 3 Sedam potpredsjednika Ovako će izgledati treća Plenkovićeva Vlada Vlada RH Nakon burne rasprave VIDEO Sabor izglasao povjerenje Vladi Andreja Plenkovića

Važne teme o kojima se raspravljalo su prijetnje na političkoj, sigurnosnoj, gospodarskoj, društvenoj i kulturnoj razini. No isti problemi se rješavaju negdje drugdje.

Dubrovnik forum premijer Andrej Plenković, predsjednik sabora Gordan Jandroković ali i neki ministri iskoristili su i za bileteralne sastanke.

Premijer se susreo s europskim povjerenikom za međunarodnu suradnju i razvoj Nevenom Mimicom, te s glavnim pregovaračem za pripremu i provedbu pregovora o brexitu - Michelom Barnierom.

"Na forumu su prisustvovali guverner Boris Vujčić i izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško – no unatoč postavljanju pitanja oni nisu bili raspoloženi za izjave i komentranje aktualnih problema u zemlji kao što su Uljanik i Agrokor", kaže Klaić Saulačić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene