Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrebna stabilizacija

Tisak odlučio pristupiti Agrokorovu roll-up kreditu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisak je obavijestio javnost kako je donio odluku o pristupanju Agrokorovu roll-up kreditu.

Uprava Tiska 7. veljače 2018. donijela je odluku o pristupanju Tiska Ugovoru o najstarijem (eng. Super-priority) kreditu koji je Agrokor d.d. sklopio s kreditorima 8. lipnja 2017. godine.

Pročitajte i ovo Mario Banožić Muke za ministra Kolege ga više ne brane: Banožić ide tražiti svoju pravdu pred Ustavni sud Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA Brojni problemi kredita i dugova nakon smrti! Što članovi obitelji preminule osobe trebaju obavezno napraviti?

Odluka je donesena uz prethodnu suglasnost svih članova Nadzornog odbora Tiska.

Uvažavajući potrebu stabilizacije poslovanja Tiska, Nadzorni je odbor odobravajući odluku o pristupu Ugovoru o najstarijem kreditu, Upravi Tiska dao podršku za sve radnje vezane za restrukturiranje poslovanja kompanije.

Najveći dio sredstava iz kredita po Ugovoru o najstarijem kreditu upotrijebit će se za plaćanje dugova dobavljačima nastalih prije otvaranja postupka Izvanredne uprave, a dodatno će Tisku omogućiti poboljšanje tekuće likvidnosti.

Odluka o pristupanju Ugovoru donesena je uz poštivanje svih propisanih procedura i sukladno internim korporativnim pravilima upravljanja Tiska d.d., stoji u priopćenju Tiska.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene