Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Generalna skupština UN-a

FOTO Bijesni Srbi dijele fotografiju Vučića u UN-u, ali svi gledaju ženu iza njega: "Najbolji opis ovog režima ikad. Slikovitije ne može"

Aleksandar Vučić u UN-u: Glasanje o rezoluciji o Srebrenici - 2
Aleksandar Vučić u UN-u: Glasanje o rezoluciji o Srebrenici - 2 Foto: Afp
Fotografija savjetnice za medije srpskog predsjednika Aleksandra Vučića razbjesnila je građane. Na njoj je Suzana Vasiljević koja uz širok osmijeh fotografira svog šefa tijekom glasanja o Rezoluciji o Srebrenici.

Fotografija koja se već danima dijeli na društvenim mrežama, a na kojoj se Suzana Vasiljević, savjetnica za medije predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, smije na glasanju o Rezoluciji o Srebrenici na Generalnoj skupštini UN-a, i dalje je u centru pažnje.

 

 

Kako se vidi na fotografiji, u trenutku dok Aleksandar Vučić pognute glave grčevito drži zastavu Srbije, Suzana Vasiljević iza njega, uz širok osmijeh, fotografira ili snima predsjednika. Ova fotografija razbjesnila je korisnike drušvenih mreža, kojima nije jasno zbog čega se predsjednikova savjetnica grohotom smije na ovakvom događaju.

"Najbolji opis ovog režima ikada. Slikovitije ne može", napisala je jedna korisnica društvene mreže X.

Pročitajte i ovo Požari poharali Čile Nevjerojatno otkriće Razorni požar u kojemu je poginulo više od 100 ljudi je podmetnut: "Čekali su prikladne vremenske uvjete"

Podsjetimo, Generalna skupština UN-a u četvrtak je usvojila rezoluciju kojom se 11. srpnja proglašava Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine i osuđuje negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene