Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavljene nove europske ljetne linije

Svi zračni putevi vode u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krajem svibnja trebali bi krenuti prvi letovi prema hrvatskim zračnim lukama, u sklopu programa "Krila Hrvatske", kroz koje ministarstvo turizma očekuje dolazak preko 700 tisuća stranih gostiju.

Hrvatske zračne luke svake godine ostvaruju sve bolje i bolje rezultate tijekom turističke sezone, stoga Ministarstvo turizma upravo u zračnom prometu vidi adut kojim ulazi u sljedeću turističku sezonu. Posebna skupina mjera, nazvana 'Krila Hrvatske' jasno naznačava kako su upravo turisti koji avionima dolaze u Hrvatsku stavljeni visoko na listu prioriteta, jer otvaraju dodatno nova tržišta poput Velike Britanije, Rusije ili Španjolske, ali i udaljenih Kine, Indije i drugih zemalja, dok je posebni prioritet izravna zračna linija sa Sjedinjenim državama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Golemi fijasko "Zbog njega će se kotrljati glave!" Amerikanci ljuti na britansko osiguranje na aerodromima: Sitni kriminalac pokazao golemi propust, a sada je u bijegu Slika nije dostupna Boise u Idahu Tragedija u zračnoj luci: Urušio se hangar, ljudi ostali zarobljeni ispod krova, troje mrtvih

>> Odobrene izravne linije SAD-Hrvatska

>> Srbi uskoro lete na Jadran

Zračne luke u Dubrovniku, Splitu, Bolu na Braču, Zadru, Rijeci, Puli i Osijeku, te zagrebački Pleso uvode niz novih što sezonskih redovnih linija, a što povećanje broja charter letova. Radi se uglavnom o ugovorima s niskobudžetnim kompanijama. Uz povećanje prometa tijekom sezone, jedan od glavnih ciljeva je i produženje sezone na Jadranu, ali i u ostatku Hrvatske. 

Istovremeno, ovakvi dogovori sa zračnim prijevoznicima istovremeno i hrvatskim državljanima otvaraju mogućnost lakšeg putovanja na druge europske destinacije.

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene