Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivna Hrvatska

Subota je dan za trening Aktivne Hrvatske u Vodicama

PR
PR Foto: PR
Toplo vrijeme najavljeno je za subotu u Vodicama. Idealno za novi trening Aktivne Hrvatske.

Po prvi puta vodit će ga jedan od najpoznatijih hrvatskih trenera Drago Pezić. Ovaj zgodni Zagrepčanin veseli se dolasku u Vodice, a uz njega tu su već tradicionalno Dubrovkinja Lukrecija Dragić, Patrik Kramarić iz Siska, Varaždinec Dominik Špoljarić i ambasadorica Renata Sopek. Trening se održava u suradnji s Gradom i TZ Vodice.

Vježbamo na Trgu hrvatskih mučenika u subotu, 29. svibnja u 18 sati. Broj mjesta je ograničen pa se potrebno prijaviti prije treninga na www.aktivnahrvatska.hr, no ostalo je svega još nekoliko slobodnih mjesta.

Vodičani će ovim treningom još jednim primjerom pokazati kako živjeti zdravo i aktivno, a upravo je ta poruka u okolnostima pandemije važnija nego ikada prije. Aktivna Hrvatska i u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića i Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor te Hrvatska liječnička komora. Generalni partner je HEP.

''Vodičane očekuje dobar i izazovan trening, ali prilagođen svim vježbačima. Radi se vlastitom tjelesnom težinom, prilagodit ćemo ga vrućini i vjerujem da će se svi dobro zabaviti i razgibati!'' – najavio je trening Drago Pezić.

Partneri projekta su Decathlon, Redox I Falkensteiner Resort Punta Skala. Ima li išta bolje od Magnezija? Ima! Magnezij Citrat 375 Dietpharm koji će dobiti svi vježbači. Rajska vježbačima daruje svježe rajčice, Mivela vodu, PIK Vrbovec daruje PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit. Svi vježbači dobit će majice i prostirke za vježbanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene