Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sjedila u krošnji breze

VIDEO/FOTO Spektakularna akrobacija: Mačka pokazala zagrebačkim vatrogascima tko je glavni

Aktualno Galerija Mačka u krošnji breze - 1 Mačka u krošnji breze - 1 Foto: Azil Dumovec Mačka u krošnji breze - 2 Mačka u krošnji breze - 2 Foto: Azil Dumovec Mačka u krošnji breze - 3 Mačka u krošnji breze - 3 Foto: Azil Dumovec Mačka u krošnji breze - 4 Mačka u krošnji breze - 4 Foto: Azil Dumovec +0 Mačka u krošnji breze - 5 Galerija 1/5 >>
Zabrinuti građani Zagreba pozvali su Azil Dumovec i vatrogasce da "spase" mačku koja je, naizgled, zapela u krošnji breze u utorak.

"Jedna nam je maca iz Retkovca pokazala tko je glavni u njezinoj igri!" objavila je ekipa Azila Dumovec koju su u utorak pozvali zabrinuti građani zbog mačke koja je sjedila na grani u krošnji breze.

U jutarnjim satima pozvali su i vatrogasce kako bi je spustili, a kad su se u košari svoga krana približili grani na kojoj je bila, mačka se sjurila niz stablo.

Pročitajte i ovo Dijete ostavljeno u automobilu budite oprezni Policija izdala upozorenje roditeljima mališana: "15 minuta može biti kobno!"

"Na tlu je bila u dva skoka. Čim je bila dolje, odjurila je dalje svojim poslom", objavio je Azil Dumovec na Facebooku uz video mačkine spektakularne akrobacije silaska.

U komentarima su neki čestitali svima na brzoj akciji, dok su drugi komentirali kako bi ionako sama sišla s drveta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene