Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RAZOTKRIVANJE U DNEVNIKU NOVE TV

U politiku je krenula sasvim slučajno, obožava pse, a rukomet joj je nedosanjani san: Upoznajte Mirelu Ahmetović

Aktualno Galerija Mirela Ahmetović - 5 Mirela Ahmetović - 5 Foto: DNEVNIK.hr Mirela Ahmetović - 2 Mirela Ahmetović - 2 Foto: DNEVNIK.hr Mirela Ahmetović - 3 Mirela Ahmetović - 3 Foto: DNEVNIK.hr Mirela Ahmetović - 4 Mirela Ahmetović - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Mirela Ahmetović - 1 Galerija 1/6 >>
Saborska zastupnica SDP-a i velika kritičarka Vlade Andreja Plenkovića, Mirela Ahmetović, otkrila je reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac nepoznate detalje iz privatnog života.

Rino i Pipa dva su psa u vlasništvu saborske zastupnice Mirele Ahmetović

"Oni su mi najveća sreća. Sve za njih. Oni inače ne trpe, pogotovo Rino, zvuk utakmice, zviždaljke ili navijanja. Kada je igrala hrvatska reprezentacija u Rusiji, ja sam vozila dva đira Omišalj-Rijeka, u krug kao luđak. Nikoga nije bilo na cesti, samo sam se ja vozila sa psima. Tako da sam vjerojatno jedina koja nije gledala tu utakmicu jer sam morala paziti da psi ne dožive infarkt", prepričala je Ahmetović

Kada se prestane baviti politikom, kazala je, otvorit će vrtić za pse. 

"Emotivno, kao čovjek, najponosnija sam na činjenicu da sam uspjela ishoditi osnivanje matične osnovne škole u Omišlju. Na svakom koraku razmišljam što još napraviti da djeci omogućim lakše školovanje. Možda zbog toga što sam osobno imala vrlo težak put. Ne bih htjela da ijedno dijete to više doživi", osvrnula se Ahmetović ukratko.

Pročitajte i ovo Marin Piletić i Hrvoje Krešić - 2 RAZOTKRIVANJE Marina Piletića Jedan od najmlađih ministara u Vladi veliki je obožavatelj knjiga: "Nudio sam se i ministrici kulture. Nije me doživljavala"

Pročitajte i ovo Razotkrivanje Ivane Kekin - 5 RAZOTKRIVANJE Ivana Kekin otkrila proučava li kao psihijatrica saborske kolege i pjeva li suprugove pjesme

U teretani mrzi raditi vježbu sa špagom. No, kada u boksačkim rukavicama tuče u vreću za boks, Ahmetović kaže da misli kako cijela Hrvatska zna koga tada zamišlja. 

"U politiku sam krenula sasvim slučajno. Uopće nisam mislila niti da ću se kandidirati za načelnicu...", rekla je Ahmetović.

U osnovnoj je školi obožavala igrati rukomet, a ostale zanimlje detalje iz privatnog života Mirele Ahmetović možete pogledati u videoprrilogu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene