Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radne nedjelje

Detaljan popis trgovina koje će biti otvorene u nedjelju 11. veljače

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ako kupovinu niste stigli obaviti ranije ili ste u zadnji tren shvatili da ste nešto zaboravili, i ove nedjelje ima trgovina koje rade.

Provjerili smo kome je od trgovaca nedjelja, 11. veljače jedna od 16 radnih koliko ih smiju imati u 2024. godini. U nastavku provjerite kako rade trgovine i šoping-centri.

Sve trgovine Kauflanda i Lidla u Hrvatskoj ove su nedjelje zatvorene.

No, otvorene su mnoge Konzumove trgovine. Njihovo radno vrijeme ovisi o gradu i veličini trgovine, a detalje možete doznati na interaktivnoj mapi.

Pročitajte i ovo Kandidati na ruskim predsjedničkim izborima Izbori se bliže Ovo su ljudi koji će pokušati srušiti Putina: Objavljeno tko su kandidati za predsjednika Rusije

Druga nedjelja u veljači radna je za brojne trgovine Studenca diljem Hrvatske. Njihovo radno vrijeme možete provjeriti OVDJE.

Radit će i neke od Eurospinovih trgovina. One u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima, Dupcu i Zaprešiću otvorene su od 8 do 20 sati, dok će trgovina u Sisku biti otvorena od 9 do 18 sati. Eurospin u Velikoj Gorici otvoren je od 7 do 20 sati, u Požegi od 9 do 19, a u Rijeci od 8 do 21 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Regulacija lobiranja Kome će služiti Vladin novi zakon? ''Znat ćemo puno više nego što danas znamo, ali opet nedovoljno''

Dvije trgovine Plodina radit će u nedjelju pred nama te će građani i ondje moći obaviti kupovinu. Od 7 do 18 sati otvoren je supermarket Sveti Ivan Zelina, a od 7 do 21 sati RIO Kantrida u Rijeci.

Više polovnica Spar i Interspar trgovina također je otvoreno, a detalje provjerite ovdje.

Šoping-centri

Kupovinu će građani moći obaviti i u nekima od velikih trgovačkih centara.

City Center One East i City Center One West u Zagrebu neće raditi niti jednu nedjelju u veljači, ali će svoja vrata u nedjelju otvoriti Avenue Mall.

Zatvoreni u nedjelju 11. veljače su i svi Stop Shop Retail Parkovi u Hrvatskoj, kao i Tower Centar Rijeka.

Pročitajte i ovo Povrtlari rano proljeće Svi se pripremaju za Uskrs: Pune ruke posla za vrijedne povrtlare, a neće nedostajati ni mesnih delicija po novim cijenama

U Splitu neće raditi ni Jocker, ni Mall of Split ni City Center One Split.

U nedjelju će raditi i Supernova centar Sisak west i Supernova Slavonski Brod.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene