Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pronašli rješenje?

VIDEO/FOTO Ipak se Može(mo)! Jučer nesnosne gužve u Zagrebu, provjerili smo kako je izgledalo danas

Nakon prometnog kolapsa u Zagrebu u četvrtak ujutro, osobito oko Jadranskog mosta na kojem su u tijeku radovi, u petak smo otišli na teren provjeriti kakva je situacija.

Jedno od najprometnijih križanja u jutarnjoj špici, ono kod studentskog doma Stjepan Radić u petak ujutro bilo je potpuno prohodno. Od 7:30 do 8:00 nije se stvarala gužva niti u jednom smjeru.

Nakon kaosa koji je vladao u četvrtak, zbog čega su brojni građani kasnili i na posao, u petak je situacija bila pod kontrolom - i to zbog prometnih policajaca koji od ranog jutra kontroliraju faze semafora.

Bez gužve ispred Jadranskog mosta U petak bez gužve ispred Jadranskog mosta Foto: DNEVNIK.hr

"Mislim da smo danas uspjeli održati prohodnost. Nije bilo gužve", rekli su nam policajci koji prate situaciju u prometu i po potrebi duže drže određene faze semafora.

Bez gužve ispred Jadranskog mosta Bez gužve kod Jadranskog mosta Foto: DNEVNIK.hr

Pročitajte i ovo Ilustracija Filmska scena u Novoj Gradiški Kombijem punim migranata zabili se u policiju pa pobjegli pješke, obojica bjegunaca uhvaćena

Zbog radova na Jadranskom mostu, do 14. veljače bit će zauzet dio kolnika, a promet se odvija po privremenoj regulaciji, javili su ranije iz Grada Zagreba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene