Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jeziv komentar

Hrvatski studenti idu na put u Beograd. HDZ-ovac Culej: "Nadam se da ih pokolju ko svinje"

Stevo Culej
Stevo Culej Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Put studenata zagrebačkog Pravnog fakulteta izazvao je oštre reakcije Željka Glasnovića i Steve Culeja.

Putovanje u Beograd koje organizira Studentski zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izazvalo je negativne reakcije bivšeg saborskog zastupnika Željka Glasnovića, odnedavno člana Hrvatske stranke prava (HSP).

"Studentski zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizira studijsko putovanje u Kuću cvijeća u Beogradu. Nakon toga imaju susret sa studentima Beogradskog Pravnog fakulteta gdje je studirao ratni zločinac i suradnik UDB-e Vojislav Šešelj. Da li je predsjednik studentskog zbora, Luka Pavlišić, član HDZ-a? Dobro došli u treću Jugoslaviju", napisao je Glasnović na svojem Facebook profilu.

Njegovu objavu komentirao je i Stevo Culej, bivši saborski zastupnik HDZ-a.

"Nadam se da ih pokolju ko svinje", jeziv je komentar Culeja koji je u međuvremenu svoj komentar izbrisao.

Stevo Culej Komentar Steve Culeja Foto: Screenshot

Na objave o njihovu putovanju reagirali su i iz Studentskog zbora.

"Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu redovito organiziraju studijska i druga putovanja s ciljem razmjene iskustava, stjecanja novih znanja i uvida na koji način pravnu struku grade naši vršnjaci iz drugih država. To je PRVENSTVENI i JEDINI cilj STUDIJSKOG putovanja u Beograd kojeg pojedinci posljednjih dana pokušavaju zloupotrijebiti u jeftine političke svrhe, zaboravljajući pritom da smo mi studenti, a ne političari. Pozicija nam i nije baš ista", stoji u objavi.

Pročitajte i ovo Kaja Kallas Ima ih još Rusija izdala tjeralicu za estonskom premijerkom: "Ovo je samo početak"

"Nećemo se sramiti bilo čega što se tradicionalno organizira, a baš se, gle čuda, u ovom trenutku (pred izbore) okreće oštrica prema nama te smo podvrgnuti prijetnjama, pritiscima i linču zbog nečega što bi u suvremenom demokratskom društvu trebalo biti normalno. Upućeni GOVOR MRŽNJE prema članovima Studentskog zbora glasno osuđujemo te pozivamo sve nadležne institucije da se pozabave istim!", zaključuju studenti Pravnog fakulteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene