Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crna kronika

Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Ilustracija
Ilustracija Foto: Darko Tomas/Cropix
Kraj Poreča je pritvoren pojedinac koji je osumnjičen za pokušaj ubojstva i preprodaju droga.

U policijskom pritvoru završio je 33-godišnjak iz Funtane kraj Poreča osumnjičen za pokušaj ubojstva te preprodaju amfetamina i omogućavanje korištenja droga, izvijestila je u srijedu istarska policija.

Nakon kriminalističkog istraživanja policija osumnjičenog tereti da je u nedjelju oko pet sati ujutro u prizemlju zgrade u Ulici Tina Ujevića u Poreču, nakon verbalnog sukoba i naguravanja, nekoliko puta udario 32-godišnjaka iz Omiša, a potom ga oštrim predmetom ozlijedio.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku"

Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Također, policija 33-godišnjaka sumnjiči da je u noći sa subote na nedjelju u stanu na području Poreča trima osobama omogućio trošenje droge, a 18. travnja u večernjim satima preprodao amfetamin državljaninu Bosne i Hercegovine.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Teroristički čin Akcija nakon što je biskup brutalno izboden: Uhićeno sedmero tinejdžera, oglasila se policija

Prilikom uhićenja u utorak kod 33-godišnjaka su pronađena dva paketića s 3,3 grama amfetamina, a pretragom stana koji koristi još dva paketića s gotovo 90 grama amfetamina, digitalna vaga i aparat za vakuumiranje, kažu u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene