Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Najveća podrška"

Nije imao ništa osim njezine recepture: Preminula baka Zora koja je svojem unuku donijela pobjedu u Startaj Hrvatska

Goran Čipčić i njegova baka Zora - 1
Goran Čipčić i njegova baka Zora - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Goran Čipčić i njegova baka Zora - 1 Goran Čipčić i njegova baka Zora - 1 Foto: DNEVNIK.hr Goran Čipčić i njegova baka Zora - 2 Goran Čipčić i njegova baka Zora - 2 Foto: DNEVNIK.hr Goran Čipčić i njegova baka Zora - 3 Goran Čipčić i njegova baka Zora - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Goran Čipčić i njegova baka Zora - 4 Galerija 1/4 >>
Preminula je Zora Čipčić, baka Gorana Čipčića, pobjednika prve sezone Startaj Hrvatska. Baka Zora je bila i glavni protagonist priče o Zorinoj masti, proizvodu koji je Čipčiću donio pobjedu.

"Da ti je samo znat kako će mi bit teško svako jutro bez 'ljubavi babina', kao i svaku večer 'laku noć dušo babina'", riječi su kojima je Goran Čipčić započeo objavu o smrti svoje bake.

Čipčić je pobjednik prve sezone Startaj Hrvatska. Njegova Zorina mast postala je HIT proizvod 2020., a pobjedu je posvetio svojoj baki Zori, koja je na njega prenijela svoju obiteljsku recepturu.

Pročitajte i ovo Goran Čipčić pobjednik je prve sezone Startaj Hrvatska Startaj Hrvatska Goran nam je pokazao svoj novi pogon i proveo nas kroz proces izrade Zorine masti za pobjednike nagradnog natječaja

Pročitajte i ovo Zorina mast je HIT proizvod 2020. Startaj Hrvatska Goran Čipčić: ''Nikome nisam telefonski govorio da je Zorina mast izabrana kao HIT proizvod, želio sam uživo osjetiti toplinu''

Zbog poduzetništva je odustao od fakulteta i, unatoč negodovanju cijele obitelji, u svoj projekt uložio sve što je imao. Rekao je da su njegovi počeci bili veoma izazovni jer nije imao ništa – osim recepture svoje bake.

"Bila si najveća podrška u mojoj životnoj odluci, zato te molin da i dalje budeš, ali s nekog drugog i boljeg mjesta… Laku noć bako, voli te ljubav babina!" zaključio je Čipčić objavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene