Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DVOSTRUKI DOBITNIK NAGRADA

Predsjednik HND-a: "Otišao je sjajan novinar koji se nikada nije libio postavljati prava pitanja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mislav Bago je bio dugogodišnji član HND-a, a jedno vrijeme obnašao je i dužnost potpredsjednika strukovne organizacije te se vrlo angažirano i predano borio za bolji status novinara i novinarstva u Hrvatskoj.

 

Pročitajte i ovo Mislav Bago Odmori sada prijatelju Sindikat novinara: "Znali su mladi novinari, ako negdje zapne, zoveš Bagu. Kod njega nije bilo ega, samo kolegijalnosti, ljudskosti" Mislav Bago i Gordan Jandroković Neizbrisiv trag Jandroković: "Bago nikad nije ostavljao javnost bez odgovora. Zato će nam svima nedostajati"

Preminuo je Mislav Bago jedan od najprepoznatljivijih i najboljih hrvatskih televizijskih novinara. Odlazak ovog vrsnog i nagrađivanog novinara, reporter, urednik i politički komentatora za sobom ostavlja veliku prazninu. Bago je 2006. godine bio dvostruki dobitnik nagrada Hrvatskog novinarskog društva, one za najvažnije za novinara godine te intervju, a također je u više navrata od žirija HND-a nagrađivan za vrhunska novinarska ostvarenja.

Pročitajte i ovo Mislav Bago ostavio neizbrisiv trag Zbogom, Mimi. Otišao je naš Mislav Bago, institucija hrvatskog novinarstva

Pročitajte i ovo Mislav Bago - 2 Neizmjerna tuga Kolege, prijatelji i političari opraštaju se od Mislava Bage: "Kada smo izlazili, ljudi bi trčali za njim"

"Ovo je veliki šok za sve nas. Ne mogu vjerovati da ga više nema. Golema tuga! Bili smo prijatelji 25 godina. Nevjerojatno dobar čovjek. Sjajan novinar koji se nikada nije libio postavljati prava pitanja. Veliki gubitak za našu profesiju. Zbogom dragi prijatelju. U svoje osobno ime i u ime Hrvatskog novinarskog društva obitelji i prijateljima izražavam sućut", izjavio je potresen smrću kolege i prijatelja Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a, čiji je Mislav bio dugogodišnji član, a jedno vrijeme obnašao je i dužnost potpredsjednika strukovne organizacije te se vrlo angažirano i predano borio za bolji status novinara i novinarstva u Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene