Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas

Otkriven motiv: Razlog za prebijanje mladića iz Dubrave potpuno je nevjerojatan

Trojica maloljetnika optužena su zbog napada na 18-godišnjaka u Zagrebu, a iz policije su sad došli detalji tog groznog događaja. Navodno su ga pretukli zbog odjeće.

Policija je privela trojicu maloljetnika koji su u Dubravi pretukli 18-godišnjaka, a motiv napada navodno je bila mladićeva odjeća - narukvica i poderane hlače.

Kako iz dobro obaviještenih policijskih izvora doznaje N1, njih četvorica pratila su ga po javnom prijevozu, a onda nakon što je izašao krenuli za njim.

Pročitajte i ovo Ivica Mandić Ivica Mandić Analitičar o ruskom napadu uz granicu NATO-a: "Da se pogodi nekakav cilj na rumunjskom teritoriju..."

Jedan član grupe potapšao ga je po ramenu i tražio upaljač. Mladić im ga je odlučio dati, ali dok je kopao po torbi da ga pronađe, bacili su ga na pod. Nakon toga glavni iz skupine počeo ga je udarati, a ubrzo su mu se pridružila i ostala dvojica, dok četvrti nije tukao mladića.

18-godišnjak je odvezen u bolnicu, a njegova je majka za Dnevnik Nove TV ispričala vrlo sličan scenariji kao onaj koji je stigao od policije.

Pročitajte i ovo Anita Dadić Potresno svjedočanstvo Žena koju je napala kornjača za Dnevnik Nove TV ispričala što se dogodilo: "Vrištala sam iz petnih žila, bol je bila kao da vas netko uhvati ogromnim kliještima"

"Kad je izašao iz autobusa, shvatio je da idu za njim. Nisu mu apsolutno ništa uzeli. Jednostavno je rekao da ne vidi razloga zašto se to dogodilo njemu. Danas je to bilo moje dijete, jednog se dana to može i njihovoj djeci dogoditi", rekla je majka.

Maloljetnici su optuženi za nanošenje teške ozljede, za što bi mogli dobiti i do pet godina zatvora, a sudac im je odredio istražni zatvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene