Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško je ozlijeđen

Privedena trojica: Policija pronašla maloljetnike koje se sumnjiči da su pretukli mladića u Dubravi

Policija je objavila da je danas privela trojicu maloljetnika koje se sumnjiči da su 29. srpnja pretukli mladića u Dubravi.

Zagrebačka policija priopćila je da su danas u popodnevnim i večernjim satima priveli tri maloljetnika koje se sumnjiči da su 18-godišnjaku nanijeli teške fizičke ozlijede.

Mladić je u subotu navečer zadobio višestruke ozljede glave i tijela kada su ga napala četiri njegova vršnjaka tijekom povratka kući u zagrebačkoj Dubravi.

Pročitajte i ovo Obljetnica Oluje, ilustracija - 4 Cijena slobode Svjedočanstva heroja Domovinskog rata o Oluji: "Bježali su kao zečevi - gdje je bilo fajta, bježali su"

O svemu je za Dnevnik Nove TV progovorila njegova šokirana majka.

"Dobio je udarac više puta u glavu, što rukom, što nogom. Pun je modrica i u šoku je. To su veliki podljevi, ima malo napuknuće kosti oko zuba i prema sinusima. Napadači su brzo pobjegli", rekla je.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Posljedice nevremena Kada će se ukloniti sva porušena stabla u Zagrebu? Tomašević ima važnu obavijest za građane

Policija je 31. srpnja dobila liječničku dokumentaciju iz koje je iskaz majke bio potvrđen te počela s provođenjem kriminalističke istrage.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene