Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči proslave ulaska u EU

Uhićen muškarac s eksplozivom; U autobusu pronađene puške

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je svečana proslava ulaska Hrvatske u Europsku uniju prošla bez incidenta, čini se da je policija imala pune ruke posla negdje drugdje...

'Sve je prošlo bez incidenata, ali je bilo sigurnosnih ugrožavanja', izjavio je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, ne želeći govoriti o detaljima tog slučaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu Ima i ozlijeđenih VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona protrčala su dva konja i uzrokovala potpunu pomutnju

Na konferenciji za novinare izvješteno je da su policijske mjere osiguranja proslave ulaska Hrvatske u Europsku uniju počele su još 20. lipnja. 25. lipnja policija je u jednom autobusu pronašla 12 pušaka. Kažu da se radi o krijumčarenju oružja iz BiH te da još traju istrage i provjere gdje je oružje točno trebalo završiti.

>> FOTO Iz OVIH će se vozila nadzirati sutrašnja proslava ulaska u EU

Policija je izvijetila i kako je na putu prema Zagrebu zaustavila i uhitila 45-godišnjeg muškarca, državljana RH, s 200 grama TNT-a u automobilu.

Uz ministra Ostojića na konferenciji su govorili glavni ravnatelj policije Vlado Dominić, njegov zamjenik Dražen Vitez, načelnik Ureda za posebne poslove sigurnosti Željko Renić te načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene