Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zajedno provaljivali

Policija kod provalnika pronašla niz alata: Lažne policijske značke, pištolj...

Policija pronašla opremu za provaljivanje
Policija pronašla opremu za provaljivanje PU međimurska
Aktualno Galerija Policija pronašla opremu za provaljivanje - 1 Policija pronašla opremu za provaljivanje - 1 Foto: PU međimurska Policija pronašla opremu za provaljivanje - 2 Policija pronašla opremu za provaljivanje - 2 Foto: PU međimurska Policija pronašla opremu za provaljivanje Policija pronašla opremu za provaljivanje Foto: PU međimurska +0 Policija pronašla opremu za provaljivanje Galerija 1/4 >>
Policija je kod kradljivaca iz Murskog Središća i Zagreba pronašla opremu za provaljivanje koju su koristili u svojim akcijama.

Policija je dovršila krim istraživanje prema kojem su trojac iz Murskog Središća  starosti 27, 42 i 44 godine te 67-godišnjak iz Zagreba počinili kazneno djelo teške krađe.

Oni su, kako se sumnja, krajem prosinca u Svetom Urbanu provalili u obiteljsku kuću i tamo ukrali stolno i prijenosno računalo, prijenosnti hard disk i razni nakit. Vlasnik (58) procijenio je da je šteta pet tisuća eura.

Pročitajte i ovo Savo Pejović Nepravomoćna presuda Bivši snajperist HV-a osuđen za ubojstvo dvojice mladića, dobio 20 godina

Tijekom krim istraživanja pretražene su obiteljske kuće i drugi objekti kojima se koriste osumnjičenici, a policija je i imala što za vidjeti. 

Policija pronašla opremu za provaljivanje Policija pronašla opremu za provaljivanje - 2 Foto: PU međimurska

Policajci su pronašli i oduzeli razni provalački alat, plastični pištolj te dva etuija s lažnim policijskim načkama.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u naselju Borovci u općini Kula Norinska u Borovcima Susjedi šokirani tragedijom kod Metkovića: Nakon svađe ubio brata

"Protiv osumnjičene četvorke zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske", napisali su iz PU međimurske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene