Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Borovcima

Susjedi šokirani tragedijom kod Metkovića: Nakon svađe ubio brata

Sinoć se u Borovcima kod Metkovića dogodilo ubojstvo, potvrdila nam je dubrovačka policija. Osumnjičeni za ubojstvo je uhićen te će tijekom današnjeg dana, uz kaznenu prijavu, biti predan pritvorskom nadzorniku.

Policija je priopćila da je za ubojstvo osumnjičen 46-godišnjak koji je obiteljski usko povezan s 51-godišnjom žrtvom.

"Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni u večernjim satima jučer, 17. siječnja, u obiteljskoj kući na predjelu mjesta Borovci u Kuli Norinskoj hladnim oružjem usmrtio 51-godišnjaka zadavši mu dvije ubodne rane u području abdomena", objavila je policija i dodala kako su 46-godišnjaka zatekli na mjestu događaja nakon zaprimljene prijave te je on uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tijekom leta VIDEO Panika u avionu: Iz pretinca iznad glava putnika provirila zmija

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćenog muškarca prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice, gdje će se provesti obdukcija.

Ubojica i ubijeni su braća, piše Dubrovački vjesnik i dodaje kako su obojica bila od ranije poznata policiji. Susjedi su obitelj znali kao problematičnu, ali su ipak šokirani događajem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene