Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tri tjedna kasnije

Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Početkom veljače četveromjesečna beba zaprimljena je u pulsku Opću bolnicu s teškim ozljedama glave. Policija još uvijek istražuje kako je došlo do ozljeda, a iz KBC-a Rijeka otkrili su kako se dijete oporavlja.

Točno su tri tjedna otkako je četveromjesečna beba iz Rovinjskog Sela zaprimljena u pulsku Opću bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama, odnosno s frakturom lubanje i krvarenjem u mozgu. Tada je hitno prebačena u KBC Rijeka.

"Prema informacijama liječnice koja je bila na prijamu, dijete je bilo vitalno ugroženo, bez svijesti i s teškoćama disanja. Uvijek kod malih beba vrlo lako dođe do urušavanja stanja, doktorica je morala za dijete disati i dati mu umjetno disanje i kisik i ostalu primjenu, a dijete se oporavilo na te mjere", komentirala je pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije Gordana Antić početkom mjeseca.

Pročitajte i ovo Potpisivanje sporazuma Dinamov stadion "Nema više prepreka za izgradnju novog stadiona u Maksimiru": Plenković otkrio kada bi mogao biti gotov

U KBC-u Rijeka otkrili su nam da se dijete još uvijek nalazi na intenzivnom liječenju te da se postupno oporavlja "na način da više nije više vezano za respirator".

Policija još uvijek nije objavila detalje toga slučaja i kako je došlo do ozljede četveromjesečne bebe.

Pročitajte i ovo Napad morskog psa More puno krvi VIDEO Stravičan napad velike bijele psine: Silovito krenuo prema roniocima, a onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano

"Policijski službenici još uvijek ispituju okolnosti pod kojima je dijete zadobilo ozljede. Po okončanju kriminalističkog istraživanja policija će izvijestiti javnost o utvrđenom", odgovorili su na naš upit iz Policijske uprave istarske.

Roditelji su negirali da je dijete palo, a očevid nije ukazivao na to da se u njihovoj kući dogodilo nasilje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene