Obavijesti Video Pretražite Navigacija
More puno krvi

VIDEO Stravičan napad velike bijele psine: Silovito krenuo prema roniocima, a onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano

Snimka prikazuje trenutak kada je morski pas presudio sam sebi nakon što je tijekom bijesnog napada pokušao provaliti u ronilački kavez.

Društvenim mrežama kruži šokantan video koji prikazuje napad velike bijele psine na ronioce kod vulkanskog otoka Guadalupe u Tihom oceanu, 240 kilometara udaljenog od zapadne obale meksičkog poluotoka Baja California.

Snimka prikazuje trenutak kada je morski pas presudio sam sebi nakon što je tijekom bijesnog napada pokušao provaliti u ronilački kavez. Kobno je bilo to što je predator gurnuo glavu između metalnih šipki i zaglavio.

Litre krvi obojile su oceansku vodu u crveno dok se morski pas očajnički izvijao kako bi se oslobodio ili pak ušao u kavez s roniocima. Potom se vidi kako beživotna velika bijela psina polako tone prema dnu oceana.

Pročitajte i ovo Screenshot Zastrašujuća neman VIDEO Otkrivena divovska anakonda iz Amazone: Teška je 200 kilograma, a glava joj je veličine ljudske

Šokantna snimka na platformi X prikupila je dvadesetak milijuna pregleda, a neki su korisnici ostali užasnuti. Komentirali su kako rešetke u kavezu ne bi trebale biti toliko razmaknute zbog sigurnosti ljudi, ali i morskih pasa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene