Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božićna drvca

Počela je prodaja jednog od simbola Božića: Cijene su nekima odmjerene, drugi imaju taktiku kako proći jeftinije

Aktualno Galerija Prodaja borova - 1 Prodaja borova - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prodaja borova - 2 Prodaja borova - 2 Foto: DNEVNIK.hr Prodaja borova - 3 Prodaja borova - 3 Foto: DNEVNIK.hr Prodaja borova - 4 Prodaja borova - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ilustracija Galerija 1/5 >>
Trenuci božićnog veselja su pred vratima, a jedan od njihovih simbola jest i božićno drvce. Diljem zemlje krenula je prodaja.

Diljem Hrvatske počela je prodaja božićnih drvaca. Cijene se kreću od 30 do 80 eura.

Nekima su te cijene preskupe, nekima nisu, a nekima su normalne. Smreka je jeftinija, jela nešto skuplja.

"Domaća smreka ima tanje iglice od jele, ona se brže osipa, ali smola daje poseban miris, dok jela ima deblje iglice, ali nema takav miris", rekla je Đurđa Benković.

Pročitajte i ovo Matea Drmić i Željko Stipanović Nenadani trošak Mnogi se njime rado goste, no blagdanski stol ove bi godine mogao biti kratak: "Bit će skuplje za 30 posto"

"Računamo zapravo da se tržište praktički ispituje, da se pripremi novac po standardu, čeka se možda da malo padnu cijene? Apsolutno!" rekao je Željko Benković, prodavač.

A kada kupci i dođu, kod gospođe Đurđe i njezine obitelji, uz drvce na placu u Dubravi, dobit će i dozu pozitivne energije. Nakon karijere računovotkinje, u mirovinu je krenula uzgajajući borove na očevu imanju.

Pročitajte i ovo Krešimir Sever Važan resor Šef sindikata o budućem ministru: "Za tu poziciju treba imati više od istreniranog tijela, treba biti i mačak..."

Đurđini borovi rastu na posebnom mjestu: "Uz rijeku Mrežnicu gdje su slapići, gdje se može pecati, kositi, kupati i rekreirati."

Više detalja pogledajte u prilogu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene