Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došao na godišnji iz Njemačke

Pijani muškarac satima divljao ispred Ministarstva branitelja: "Jel' Tomo došao? Traže papire za 20 ili 30 posto"

Ministarstvo branitelja
Ministarstvo branitelja Foto: Damir Krajac/Cropix
Pijani muškarac za u petak je vikao i radio nered ispred Ministarstva branitelja te je prilikom toga oštetio spomenik ratnoj veteranki Nevenki Topalušić. Incident je trajao četiri sata kada ga je privela policija.

Nakon četverosatnog divljanja ispred Ministarstva branitelja, policija je uhitila muškarca koji je uništavao spomenik ratnoj veteranki Nevenki Topalušić.

Muškarac je u petak oko tri sata ujutro pod utjecajem alkohola uz viku i psovke sa spomenika skidao senzore, čupao žardinjere te bacao vreće za smeće u vrata Ministarstva. Cijeli incident trajao je četiri sata, dok na posao nisu došli zaštitari, na koje se muškarac također okomio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Turisti isto u opasnosti Iran postrožio zakon o hidžabu: Kazne se kreću od 15 godina zatvora do udaranja bičem

"Je li Tomo došao. Traže papire za 20 ili 30 posto, nabijem vas sve na ku*ac", vikao je prema zaštitarima koji su odlučili pozvati policiju, piše N1.

Muškarac je potom pokušao policiju uvjeriti da je samo želio popraviti, a ne uništiti spomenik, no ipak je prijavljen i pritvoren.

Pročitajte i ovo Ilustracija Našli mu i drogu Pretjecao kolonu vozila pa se žalio na novčanu kaznu: Pogledajte kakvu mu je kaznu sud sada odredio

"Došao sam na godišnji odmor iz Njemačke i htio sam na tom spomeniku pred Ministarstvom branitelja zapaliti svijeću. Senzori su bili pokvareni pa sam ih ja pokupio kako bi ih dao domaru da ih popravi", izjavio je muškarac za vrijeme ispitivanja.

Počinitelju je određen istražni zatvor da ne bi ponovio kazneno djelo. Muškarac je već nekoliko puta prijavljivan zbog raznih kaznenih djela među kojima su oštećenje tuđe stvari, krađe te prisila prema službenoj osobi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene