Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U više od 30 gradova

Obilježava se humanitarna akcija 'Dan ružičaste vrpce'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obilježavanje humanitarne akcije 'Dan ružičaste vrpce' tradicionalnom povorkom koja započinje okupljanjem i pozdravnim govorima ispred Hrvatskog narodnog kazališta , a nastavlja se Masarykovom i Teslinom do ugla Bogovićeve i Gajeve ulice.

U organizaciji udruge Europa Donna Hrvatske i Hrvatskog senološkog društva ta se akcija održava u više od 30 hrvatskih gradova u sklopu kampanje 'Darujmo ružičasti život' za kupnju aparata za jednokratno zračenje.

>> Britanci: 'Najkasnije 2050. gotovo nitko ne bi trebao umrijeti od raka dojke'

Pročitajte i ovo Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem Slika nije dostupna Snimku objavio bend Citirala Thompsona i Bulića: Pjevala mu je, slala tortu, a sad je isplivao i nadahnut govor Predsjednice na Bandićevu rođendanu

Povorku s ružičastim balonima vodit će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, ministar zdravlja Rajko Ostojić te ambasadorice Matija Vuica, Gordana Sobol, Ivana Popović i drugi.

Na uglu Gajeve i Bogovićeve bit će postavljen šator gdje će artikle s motivom ružičaste vrpce prodavati brojne osobe iz javnog i društvenog života kao i volonteri. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene