Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužni oproštaj

Nakon duge i teške bolesti, preminula riječka novinarka i voditeljica Nikolina Deranja

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Od sredine 90-ih godina bila je jedan od najprepoznatljivijih glasova Radio Rijeke.

Nakon duge i teške bolesti, preminula je Nikolina Deranja, novinarka, voditeljica i producentica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ispred zgrade Wagner grupe VIDEO Šokantni napad u Rusiji: Pretukao stranu novinarku jer nije govorila na ruskom tijekom javljanja uživo Sanja Račić nakon teške borbe Preminula novinarka Radio Osijeka Sanja Račić: "Zauvijek ćemo se sjećati njezina osmijeha, vedrine i topline"

"U 51. godini života, nakon duge i teške bolesti, preminula je naša kolegica Nikolina Deranja, novinarka, voditeljica i producentica. Od sredine 90-ih godina bila je jedan od najprepoznatljivijih glasova Radio Rijeke. Pamtimo vesela i zanimljiva izdanja emisije "Vidi što je mačka dovukla pred vrata". Njena "Fizička atrakcija", u suradnji sa Zvonimirom Peranićem, gotovo desetljeće bavila se različitim oblicima stvarnosti kroz viziju popularne fizike.

Ali, posebno su upečatljiva i slušana bila njena izdanja emisije "Kamo danas" u kojima je svakodnevno s vama i nama dijelila male životne mudrosti i optimizam. S tim optimizmom borila se protiv bolesti do samoga kraja. Hvala ti draga Nina!", piše na stranicama Radio Rijeke.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene