Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjetlana Brborović i Robert Buljubašić

Pacijenti su izabrali: Ovo su najsestra i najliječnik 2017. godine

Robert Buljubačić, Svjetlana Brborović i Marijo Drlje (Foto: Ana Pejičić Dejanović)
Robert Buljubačić, Svjetlana Brborović i Marijo Drlje (Foto: Ana Pejičić Dejanović) Ana Peji?i? Dejanovi?
Aktualno Galerija Svjetlana Brborović iz Doma zdravlja Zagreb Istok-Ivanja Reka (Foto: Ana Pejičić Dejanović) Svjetlana Brborović iz Doma zdravlja Zagreb Istok-Ivanja Reka (Foto: Ana Pejičić Dejanović) Foto: Ana Peji?i? Dejanovi? +0 Robert Buljubačić, Svjetlana Brborović i Marijo Drlje (Foto: Ana Pejičić Dejanović) Galerija 1/2 >>
Udruga hrvatskih pacijenata dodijelila je Zahvalnicu za najsestru i najliječnika za 2017. godinu.

Najsestra 2017. je Svjetlana Brborović iz Doma zdravlja Zagreb Istok-Ivanja Reka, a najliječnik je kirurg Robert Buljubašić iz KB-a Dubrava.

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Što s pacijentima? Najveća zagrebačka bolnica odgađa preglede i operacije zbog izbora Ilustracija naručivanje u istom terminu Noćna mora za pacijente - zašto se ovo i dalje događa: "Bila sam šokirana kad sam došla pred vrata!"

Udruga hrvatskih pacijenata na godišnjoj razini povodom svjetskog dana bolesnika 11. veljače, dodjeljuje Zahvalnicu za najsestru i najliječnika. Ova se Zahvalnica dodjeljuje već 12. godinu za redom.

''Cij nam je potaknuti društvo na manje pohlepe i sebičnosti i nekih lobista u SJZS-u, a više solidarnosti, humanosti, plemenitosti i zahvalnosti te istaknuti pojedince (a preko pojedinca zahvaliti svima u sustavu koji rade odgovorno svoj posao) u solidarnom javnom zdravstvenom sustavu koji rade na dobrobit bolesnika'', ističu u Udruzi hrvatskih pacijenata.

Na dodjelu Zahvalnice došao je i ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene