Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi im prijava

Krš i lom u Osijeku: Neobičan dvojac ukrao čak dva kamiona i slupao ih, šteta je prilično velika

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osječko-baranjska policija prijavit će mlađeg punoljetnika i dijete koje sumnjiči da su na dva osječka parkirališta ušli u otključane kamione i s jednim od njih prouzročili prometnu nesreću, izvijestila je policija u utorak.

Nakon kriminalističkog istraživanja policija sumnja da su mlađi punoljetnik i dijete 7. siječnja na parkiralištu u Osijeku ušli u otključani kamion, s ključem u bravici, s kojim su se odvezli i prouzročili prometnu nesreću.

Potom su na drugom parkiralištu ušli u drugi otključani kamion, s ključem u bravici, te se udaljili s vozilom, pri čemu su, na zasad neutvrđen način, oštetili prednje vjetrobransko staklo, branike i druge dijelove vozila, a potom su ih zaustavili policajci.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević ekohrana u školama Tomašević o nabavi rabljenih autobusa i planovima za metropolu: "Radi se o povijesnom projektu, to ne postoji nigdje u Hrvatskoj"

Pročitajte i ovo PR Oglas Tihi luksuz novi je trend u uređenju interijera

Tereti ih se da su na taj način počinili materijalnu štetu od oko 23 tisuće eura.

Protiv osumnjičenih slijedi prijava osječkom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež zbog sumnje u kaznena djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i oštećenja tuđe stvari, napominju u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene