Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlazi iz fokusa

Mesić: Moji kritičari će promijeniti svoj objekt obožavanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Pantovčaka, Stjepan Mesić spustio se u svoj novi ured u Grškovićevoj ulici gdje su počeli pristizati njegovi najbliži prijatelji, a s njim je bila i naša ekipa.

Dobro raspoložen predsjednik Stjepan Mesić stigao je u svoj novi Ured. U svom stilu odgovorio je što će prvo napraviti kada uđe. 'Pozdravit ću ako ima koga!', rekao je kroz smijeh Mesić i dodao kako će malo sudjelovati i u uređivanju ureda, ali ne danas, 'Ovih par dana nećemo baš previše raditi', dodao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Komentar Predsjednika RH Mesić: Kao i odlazak i najava povratka neprimjerena Slika nije dostupna Mesić će dobiti izvješće o troškovima veleposlanstava

>> Prvi put u Hrvatskoj primopredaja vlasti

'Ja sam u proteklih deset godina čitavo vrijeme bio u fokusu interesa i onih koji su podržavali moju politiku, ali i u fokusu onih koji su bili dijametralno na suprotnoj strani, ili koji su me uporno kritizirali. Sad će vjerojatno promijeniti objekt svog obožavanja!', istaknuo je Mesić i napomenuo kako će i njegova supruga sada biti sretnija, jer više neće toliko izbivati iz kuće. 'Ali to je takva funkcija koja to zahtjeva. Cijelog čovjeka. I više od toga', osvrnuo se Mesić na svoj minuli predsjednički rad.

Prvi radni dan, kao bivši predsjednik, Mesić će početi uobičajeno, čitanjem novina. Sretan je što će imati više vremena za sebe. 'Više ću se posvetiti nekim temama, koje nisu dnevna politika. Dakle više strateškim temama', zaključio je Mesić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene