Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bogati i imućni

Luksuz u Dubrovniku: Zlatne žice i šampanjac od 200.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovnik je glavna destinacija za goste dubokog džepa. I zna im prodati ono što vole. Butelja vina za 200 tisuća kuna i kavijar za 6 tisuća kuna. Evo priče o luksuzu i onima koji si to mogu priuštiti.

Uvijek vjeran gost Bernie Ecclestone prošli je tjedan uživao u Dubrovniku. Svojim je prijateljima priuštio luksuzan ručak. U restoranu koji je smješten uz staru jezgru gosti dubljeg džepa mogu naći štošta za sebe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priznanje stjuardese: 'Seksala sam se s pilotom dok je upravljao avionom, kovčeg mi je bio putujući sex shop...' Slika nije dostupna Očekivano? Otkrivena tajna Kimovog nevjerojatnog debljanja

Lanac dubrovačkih hotela također ima bogatu ponudu. Jede se zlatnom žlicom ili žlicom od školjke. Porcija stoji 6.000 kuna. Uz njega odlično ide i šampanjac od 9.000 kuna. Najluksuzniji dubrovački restoran Žils ne dopušta snimanje, no u svojoj ponudi ima bocu pjenušca Don Perignon White gold, čija cijena iznosi 200 tisuća kuna.

Ako nisu stigli na luksuznim jahtama, smještaj najčešće traže u predsjedničkom apartmanu ili pak u vilama poput ove gdje mogu uživati u većoj privatnosti. Za 5000 eura po danu ovdje može uživati 6 osoba.

Bilo u ambijentu ili u hrani na kraju se sve svodi na isto. Najbogatiji gosti najviše žele samo jedno. Osjetiti Mediteran.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene