Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kap koja je prelila čašu

Skandal u zadarskoj bolnici? "Medicinske sestre na društvenim mrežama objavljuju kako se alkoholiziraju u smjeni"

OB Zadar
OB Zadar Foto: Facebook/Jure Zubčić
U svom priopćenju Jure Zubčić tvrdi kako je ovo samo kap koja je prelila čašu u ionako lošem stanju u Općoj bolnici Zadar.

Predsjednik SDP-a Zadarske županije Jure Zubčić uputio je priopćenje za javnost u kojem traži ostavku glavne sestre i ravnatelja Opće bolnice Zadar. Kako tvrdi Zubčić, medicinske sestre na društvenoj su mreži objavljivale fotografije na kojima za vrijeme radnog vremena na poslu ispijaju alkohol. 

Pročitajte i ovo Požar jahte kod otoka Žut VIDEO Buktinja na moru: Zapalila se 16-metarska jahta na Kornatima

"O lošem stanju u raznim segmentima u Općoj bolnici Zadar govore mnogi i upozoravaju s pravom. Bolnica je pod vodstvom ravnatelja Čuline i glavne sestre Katuše postala igra prijestolja iz koje odlaze najbolji kadrovi te je bolnica u potpunosti devastirana. Naši sugrađani  primorani su sve češće ići u privatne klinike i trošiti značajne iznose novca jer kvalitetnu i pravovremenu zdravstvenu skrb često ne mogu dobiti u OB-u Zadar.

Slike ispod dokaz su potpunog raspada sustava. Medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju na društvenim mrežama kako se alkoholiziraju na radnom mjestu. Što bi se dogodilo da je nekom pacijentu pozlilo?

OB Zadar OB Zadar (Foto: Facebook.com/Jure Zubčić)

Ovo je samo kap koja je prelila punu čašu, a odgovornost je i na ravnatelju Čulini i glavnoj sestri Katuši. Očekujemo da oboje podnesu ostavke nakon ovog incidenta koji je dokaz potpunog rasula u zadarskoj bolnici", napisao je Zubčić na svom profilu na Facebooku i dodao kako je identitet medicinskih sestara prikrio, ali kako će bolnici dostaviti potpune slike za daljnje postupanje. 

O slučaju se oglasio i ravnatelj OB Zadar Željko Čulina, koji je objasnio što će dalje poduzeti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene