Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODLUTAO BAKI

Nakon velike potrage Noa (5) se sam vratio kući, otac potresen: "Ne mogu vjerovati, dijete je promijenilo 2 tramvaja..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po neslužbenim informacijama, mališan se istrgnuo baki iz ruke te uskočio u tramvaj koji je išao u pravcu Autobusnog kolodvora te potom nestao.

U petak se oko 17.15 sati s Glavnog kolodvora u Zagrebu, na kojem je bio u društvu bake, udaljio petogodišnji Noa. Nakon što se policija objavila fotografiju i opis, u potragu su se uključili svi mediji.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli"

Po neslužbenim informacijama, mališan se istrgnuo baki iz ruke te uskočio u tramvaj koji je išao u pravcu Autobusnog kolodvora te potom nestao.

No, sve je srećom završilo najbolje moguće - mališan se sam vratio kući. To je za DNEVNIK.hr potvrdio i potreseni otac Marko Črnelč, koji nam je otkrio i da je njegov petogodišnjak u povratku doma sam promijenio dva tramvaja. "Ne mogu vjerovati, dijete je promijenilo dva tramvaja i došlo doma!"

"Počela sam trčati za tramvajem jer sam pretpostavila da će na prvoj stanici izaći dolje jer je dosta snalažljiv, ali bila sam prespora. Nisam stigla", rekla je za 24 sata Noina baka.

Noa je pak dodao kako se zna sam vratiti doma. "Došao sam do Branimirove tržnice i onda sam na drugoj dvojki došao na Sveti Duh", rekao je Noa, dodajući da mu je "jedna teta" pomogla da se vrati.  "Onda sam našao ključ,  otključao stan i gledao sam crtiće", rekao je snalažljivi mališan.

Ovaj je slučaj, srećom, dobro završio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene