Obavijesti Video Pretražite Navigacija
je li ubijen?

Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli"

Pronađeni ostaci nestalog dječaka
Pronađeni ostaci nestalog dječaka Foto: Afp
Ostaci kostiju dječaka Emilea Soleila pronađeni u blizini kuće njegove bake i djeda, gdje je posljednji put i viđen, otkrivaju nove slojeve misterija nestanka dvoipolgodišnjeg mališana.

Nakon što su u francuskom selu od svega 25 stanovnika pronađeni ostaci kostiju dječaka koji je nestao prije osam mjeseci, otkriveno je kako nije pronađen cijeli kostur, već samo dio kostura i lubanja. Zajednica se zbog toga boji kako je u pozadini nestanka dvoipolgodišnjaka stravičan zločin.

Kazao je to izvor blizak istrazi za Daily Mail. 

Planinari su u subotu pronašli kosti dvogodišnjeg Emila u idiličnom alpskom zaseoku Le Vernet, gdje je nestao prošlog srpnja.

I načelnik mjesta Le Vernet Francois Balique kazao je novinama Le Figaro da su ostaci pronađeni na stazi između crkve i kapele sela - područje koje je, kako kaže, ranije temeljito pretraženo. Rekao je da je "potpuno nerazumljivo" da se Emile sam našao u nevolji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jake policijske snage VIDEO Prvi snimci s mjesta pucnjave kod Skoplja: Gradonačelniku ranije prijetili, ozlijeđene dvije osobe

"Ne mogu si pomoći nego vjerovati da je u ovaj slučaj uključena odrasla osoba. Emile nikada ne bi otišao sam tamo gdje su ga pronašli", rekao je Balique koji je i sam sudjelovao u potrazi za dječakom i ne može vjerovati da ga tragači s psima nisu pronašli još u srpnju prošle godine kad je nestao.

Izvor dodaje kako se čini da su ostaci kostiju dječaka naknadno doneseni na tu lokaciju.

Pročitajte i ovo Luka Grbeša Hrvatski festival Žudija Rimski vojnici okupili se u Loboru: "Znamo da sljedećih 25 godina ovoga neće biti"

"Ovo vodi prema teoriji da je osoba donijela ostatke Emila natrag, potencijalno vrlo nedavno", rekao je izvor.

Istraga se nastavlja, kao i forenzička analiza kostiju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene