Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Montessori metode

Igra ima velik utjecaj na dječji rast i učenje, stoga je važno odabrati igračku koja će pridonijeti razvoju njihovih kognitivnih sposobnosti

PR
PR Foto: PR
Razvoj inteligencije djeteta stječe se u njegovom najranijem dobu, ono ima potrebu odmalena usavršavati pokrete ruke, razvoj govora, ima potrebu za samostalnošću.

Montessori metode pokazale su se uspješnima u području razvoja i osamostaljivanja, tako da djeca već od rane dobi (1,5 godina) pokazuju prve znake samostalnosti.

Zbog toga, Montessori igračke se znatno razlikuju od običnih igrački koje služe samo za zabavu:

• Dijete ima mogućnost biranja aktivnosti koju voli
• Lako razvija maštu i samostalnost
• Brzo stjecanje radnih navika
• Potiču socijalne vještine

PR PR Foto: PR

Kako Toyuma igračka pozitivno utječe na odgoj i obrazovanje mojeg djeteta?

Toyuma igračka je kombinacija igre i edukacije u jednom. Mališani će ju obožavati jer je zabavna, a osmišljena je tako da oni lako i brzo nauče razlikovati boje, brojeve i oblike.

Zapravo, ovo su 4 igre u 1: pecanje ribica, slaganje oblika, brojeva i boja. Ove kombinacije igara stimulirat će dječju maštu i razviti kreativnost, logiku i koncentraciju. Pružit će im višesatnu zabavu, te će im s vremenom postajati sve zanimljivije. Dopustite svojem mališanu da samostalno odabere igru jer samostalni odabir u ranoj dobi pozitivno utječe na dječje samopouzdanje i samopoštovanje.

Odličan je priručnik za školsku pripremu jer će na ovaj način dijete lakše naučiti pisati i razlikovati brojeve.

• Dugo zadržava djetetovu pažnju
• Edukativno utječe na djecu
• Izrađena je od potpuno netoksičnog i sigurnog materijala
• Učenje i razvoj kroz igru
• Stimulira dječju maštu

PR PR Foto: PR

>> POGLEDAJTE KAKO ZAINTERESIRATI MALIŠANA ZA ŠKOLU OD MALIH NOGU<<

Montessori metoda poznata je unatrag nekoliko godina i sve je aktualnija. Sakupljena su i mišljenja majki koje su svojoj djeci omogućile ovaj način odrastanja i učenja:

Mama Kristina: ''Iznenadila sam se kada je moje dijete od 1,5 godine počelo razlikovati brojeve!''

Otkako je moja Ana napunila 6 mjeseci, suprug i ja počeli smo pažljivo birati igračke koje ćemo joj kupiti. Bila sam svjesna da je na tržištu mnoštvo igračaka: od štetnih materijala i beskorisnih predmeta, do oštrih i nesigurnih dijelova. Onda sam čula za Montessori program i njihove edukativne igračke. Nisam oklijevala ni sekunde jer sam se oduvijek htjela da maksimalno posvetiti razvoju i edukaciji tijekom Anina odrastanja.

U početku sam joj pokazivala igračku, objašnjavala joj boje i brojeve. Nakon par mjeseci zajedničke igre, počela je inzistirati da se igra sama, a igra bi trajala satima.

S nekih godinu i pol dana, došla je do mene držeći broj 2 u ruci i rekla „dva“, tada sam se zaista iznenadila. Pa moje dijete je tako maleno, a već razlikuje brojeve! Kako je vrijeme prolazilo, ona je usavršila i brojeve i boje u zaista ranoj dobi. Sada se sprema za upis u školu i ja mogu reći da sam jedna bezbrižna majka, moje dijete odavno već zna brojeve, boje, a i poneko slovo! Zaista jedna kvalitetna i edukativna igračka koja je, uz moju pomoć, omogućila mom djetetu da kroz igru i na najlakši način usavrši svoje znanje, kreativnost i logiku.

PR PR Foto: PR

Mama Marina: ''Dugo sam se borila s Markovom nezainteresiranošću''

Otkako je moj Marko bio beba, ništa ga nije moglo zainteresirati ako ja nisam sudjelovala s njim u toj igri. Kupila sam tone i tone igračaka na koje sam samo bacila novac, a moj Marko i dalje nije htio niti jednu pogledati, a kamoli uzeti u ruke. Prijateljica mi je preporučila Montessori Toyuma edukativnu igračku, i od tada se moj dječak ne odvaja od nje. On je sada pametan dječak koji već sa 3 godine razlikuje sve boje, oblike i brojeve, i jedva čeka krenuti u školu.

Zaboravila sam dodati još jednu stvar koja je, sigurna sam, važna svim mamama: ova igračka uvijek je uspjela toliko zainteresirati Marka, da sam ja stigla odraditi sve neophodne poslove! Spasila me je!

>>Uvedite profesionalne odgojne metode u vaš dom – KLIKNITE OVDJE I SAZNAJTE KAKO<<

Kako doći do ove nevjerojatne edukativne igračke uz 50% popusta?

Toyuma igračka ne može se pronaći u običnim trgovinama niti u trgovinama dječjih igračaka. Ova nevjerojatna igračka dostupna je isključivo na internetu. Možete ju naručiti putem njene službene DokiShop stranice.

PR PR Foto: PR

Ali iznenađenjima tu nije kraj! DokiShop trgovina je odlučila obradovati prvih 100 čitatelja portala DNEVNIK.hr, i za njih je pripremila popust od 50%. Niste čuli za DokiShop? To je jedinstvena trgovina kojoj su kupci uvijek na prvom mjestu. Zbog toga nastoji revolucionarizirati način online kupnje i učiniti ju dostupnom svakome.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93% kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenijim.

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će od vašeg mališana napraviti malog genijalca je i Toyuma edukativna igračka.

Priuštite svojim najmlađima Toyuma igračku, najzabavniju i najedukativniju aktivnost!

NAPOMENA: Popust je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama, koje se tope velikom brzinom, ostalo samo par igračaka.

Naručite Toyuma igračku i gledajte kako vam se dijete razvija u malog genijalca!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene