Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saborski aktualac

Najgori od najgorih aktualaca: Oporba neinovativna - premijer gubi živce

Aktualno Galerija Damir Habijan, saborski zastupnik (HDZ) Damir Habijan, saborski zastupnik (HDZ) Foto: Dnevnik Nove TV Ivana Kekin, saborska zastupnica (Možemo) Ivana Kekin, saborska zastupnica (Možemo) Foto: Dnevnik Nove TV Sabor Sabor Foto: Dnevnik Nove TV +0 Andrej Plenković Galerija 1/4 >>
Burno je bilo na aktualnom prijepodnevu u Saboru. Je li ovo doista bio - kako kaže Gordan Jandroković - najgori od najgorih aktualaca? Više donosi reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić.

Je li ovo doista bio - kako kaže Gordan Jandroković - najgori od najgorih aktualaca? S Markova trga uživo se javio reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić gdje je razgovarao sa saborskom zastupnicom Možemo! Ivanom Kekin i saborskim zastupnikom HDZ-a Damirom Habijanom.

"Uvijek je to pitanje barem dijelom subjektivnog dojma, ali naravno i onoga što je mjerljivo, a to je bio broj izrečenih opomena s obje strane sabornice i prema oporbi i prema vladajućima", rekao je Krešić.

Pročitajte i ovo Požar na Žitnjaku nema ozlijeđenih FOTO Na Žitnjaku vatra šikljala nekoliko metara u zrak: "Bez hale nastalo je nekih 40 do 50 tisuća eura štete"

"Ovo je bilo najgore izdanje oporbe. Pokazali su svu svoju raskoš svoje neinovativnosti. Sva pitanja su bila upućena predsjedniku Vlade. Ovo je bila čisto politička utakmica koju su izgubili", rekao je  Habijan.

"Da je to tako bilo, onda premijer ne bi pokazao intenzivnu nervozu. Na pitanja o HEP-u, svinjskoj kugi nije dao niti jedan odgovor, nego je vrijeđao na osobnom nivou", poručila je Kekin.

Pročitajte i ovo Paraziti u ribi Valja pripaziti VIDEO Žena kupila srdele, a kad je došla kući i otvorila ih - šokirala se: "Nešto se miče"...

"Ne bih se složio da je premijer vrijeđao bilo kojeg oporbenog zastupnika", odgovorio je Habijan.

Više pogledajte u videoprilogu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene