Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično ponašanje

FOTO Porazbijali sve bankomate u gradu, nijedna banka nije pošteđena: "Je li to prizivanje vraga ili ima iza toga nešto dublje?"

Porazbijani bankomati u Oroslavju
Porazbijani bankomati u Oroslavju Foto: Facebook
U Oroslavju je netko porazbijao sve do jednog bankomata. Gradonačelnik Viktor Šimunić objavio je na društvenim mrežama što o tome misli i poručio da tko god bio odgovoran radi isključivo na štetu građana.

Gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić objavio je da su u tom gradu porazbijani baš svi bankomati, niti jedna banka nije pošteđena, i tako sada Oroslavčani ne mogu podizati novac. Šimunić kaže kako mu nije jasno što je kriminalac htio time postići.

"Novac nije ukraden. Počinjena je minorna šteta, ali dovoljno velika da su upravo građani u najvećem gubitku. Čini se kao da je netko ovo planirao i s namjerom napravio. I to baš u Oroslavju. Ne u Zaboku, Stubičkima, Jakovlju – baš u Oroslavju", napisao je u objavi na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Prljave tablice na automobilima; ilustracija - 1 Loš trik Zaprljate li ih, mogli bi vam iz novčanika izbiti priličnu svotu: Kazne se penju do 1990 eura!

Gradonačelnik se pita kako to tumačiti.

"Po mojem mišljenju, da se napravi ovakvo nedjelo, moraš biti baš ogorčen i obijestan. Ima još pitanja - nije li čudno da neki vode raspravu (možda i sa samima sobom) kako nema banaka pa se onda podrobe bankomati? Dogodilo se bilo i prije, takva čudna podudarnost. Sjetite se Oroteksa. Bilo je rasprava na društvenim mrežama, isticanje kako bi moglo doći do požara dok požar nije buknuo", podsjetio je.

"Je li to bilo prizivanje vraga ili ima iza toga nešto dublje? Bez dokaza je teško nešto tvrditi sa stopostotnom sigurnošću, ali složili se bute, da je čudno, itekako je čudno. U svakom slučaju, čini mi se da postoje oni koji Oroslavje ne vole i koji su spremni ići jako daleko da bi neke svoje bolesne ideje progurali, a sve na štetu građana", dodao je.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik"

Iako ne zna tko je počinitelj, nešto mu je ipak jasno.

"Tko god da je počinitelj, psihološki profil mi je 1/1 poznat – radi se o najobičnijoj kukavici koja svoje mentalne tegobe rješava preko leđa građana Oroslavja", zaključio je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene