Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za nestalim tinejdžerom

FOTO: Jeste li vidjeli ovog mladića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Vinkovaca policija traga za nestalim 17-godišnjakom iz mjesta Slavkovci.

'Jučer u večernjim satima u prostorije Policijske postaje Vinkovci s ispostavom Markušica , pristupio je Zlatko Rimac iz Slakovaca, kojom prilikom je prijavio nestanak svoga maloljetnog sina Luke Rimca rođenog 1994. godine iz Slakovaca', izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Slika nije dostupna Otišla u kino i nestala Posvađala se s dečkom noć prije nestanka

Polivija je istražnim radnjama utvrdila da je Luka posljednji puta viđen jučer oko 2 sata ujutro u Vinkovcima, u disko klubu Vanila, odakle mu se gubi svaki trag.

Luka Rimac, visine je oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, smeđe gušće, kraće kose, kestenastih očiju, u trenutku posljednjeg viđenja bio je odjeven u plave patike tzv. 'starke', plavo sive teksas hlače, sivu majicu s kapuljačom, a kod sebe je imao osobnu iskaznicu.

Policija moli građane da u slučaju svih korisnih saznanja, koja bi doprinijela pronalasku nestale osobe, odmah izvijeste najbližu policijsku postaju ili da dojave na telefon 192.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene