Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijedili i dijete

Užas u Šibeniku: Lihvari dvaput pokušali oteti dijete, u trgovačkom centru napali dužnika i suprugu

Dvojicu muškaraca šibenska policija sumnjiči za lihvarske ugovore, pokušaj otmice i ozljeđivanje djeteta te oštećenje tuđe stvari.

Policija u Šibeniku dovršila je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom i 31-godišnjakom koje se sumnjiči za lihvarski ugovor i pokušaj protupravne naplate na štetu 34-godišnjaka, otmicu i nanošenje tjelesnih ozljeda djetetu te oštećenje tuđe stvari u trgovačkom centru sa sjedištem u Zagrebu.

Osumnjičeni 31-godišnjak početkom ove godine posudio je 34-godišnjaku 3000 eura uz lihvarske kamate. Kako on novac nije vratio u dogovorenom vremenu, 42-godišnjak 3. srpnja u Splitu pokušao oteti dijete 34-godišnjaku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISKUSTVO IZ MAKARSKE Policija upozorava: Pripazite kakvo posuđe kupujete

Idućeg su dana dvojica osumnjičenika pokušala dug naplatiti u jednom trgovačkom centru u Šibeniku. Nasrnuli su na 34-godišnjaka i njegovu 30-godišnju suprugu koja ga je branila te ih lakše oštetili. Štetu su nanijeli i inventaru u trgovačkom centru. Tada je 42-godišnjak ponovno pokušao oteti dijete oštećenog, u tome nije uspio, ali je dijete lakše ozlijedio.

Osumnjičenici su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene