Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjajni rezultati NOVE TV

DNEVNIK.hr ponovno oborio rekord, GOL.hr uvjerljivo ispred konkurencije!

Redakcija GOL.hr-a (Foto: dnevnik.hr)
Redakcija GOL.hr-a (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Spektakularni doček srebrnih nogometnih reprezentativaca donio je izvrsne rezultate za kanale Nove TV – portal DNEVNIK.hr još je jednom oborio vlastiti rekord.

Doček Vatrenih privukao je tijekom ponedjeljka 16. srpnja čak 1.112.111 jedinstvenih posjetitelja s 8.329.334 pregleda stranica. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBJAVILE POLICIJA I HITNA SLUŽBA Službene brojke potvrđuju: Doček Vatrenih u Zagrebu bio je savršeno pripremljen Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović (Foto: Dnevnik.hr) Emocije na vrhuncu Mislav Bago s Trga bana Jelačića: "Sjećam se '98., ali ovo... Ovo će biti za pamćenje"

Odličnim brojkama može se pohvaliti i portal GOL.hr, koji je jučer bio najčitaniji sportski portal u Hrvatskoj, i to uvjerljivo ispred konkurencije. Jučer je ovaj portal zabilježio rekordne rezultate, odnosno 840.327 jedinstvenih posjetitelja i 5.141.022 pregleda stranica.

Povijesni doček izazvao je ogroman interes čitatelja i na društvenim mrežama. Naime, Facebook stranica GOL.hr je u ponedjeljak zabilježila više od 740 tisuća reakcija korisnika, a video materijali pregledani su više od 2.2 milijuna puta. Samo u jučerašnjem danu Facebook stranica GOL.hr postala je bogatija za čak 3.300 novih fanova!

Redakcija GOL.hr-a (Foto: dnevnik.hr) Pierre van Hooijdonk i novinar GOL.hr-a Ivica Medo (GOL.hr)

Tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, portal GOL.hr je svojim čitateljima nudio niz ekskluzivnih sadržaja, poput javljanja nogometnog kolumnista Ivice Mede s najnovijim informacijama iz Rusije.

Isto tako, čak se 6.500 korisnika registriralo i pogađalo rezultate i ishode utakmica putem aplikacije GOLmanija, a putem aplikacije Legendarnih 11 spremljeno je više od 38.000 momčadi.

Uz to, čitatelji su svakodnevno mogli glasati za potez dana, sudjelovati u izboru igrača utakmice te postati #12igrač izrađujući svoj freeze za koji su oni najuvjerljiviji mogli biti nagrađeni vrijednim nogometnim darovima.

Redakcija GOL.hr-a (Foto: dnevnik.hr) Screenshot: GOL.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene