Na glavnom zagrebačkom trgu svečanost dočeka Vatrenih prate i reporteri Dnevnika Nove TV Ivana Brkić i Mislav Bago. Trg bana Jelačića ispunjen je do kraja, a Bago se prisjetio i dočeka '98. te pojasnio po čemu se već sad ovaj doček razlikuje od onog prije 20 godina.

Galerija


"Ovo nitko nije mogao niti u najboljim snovima doživjeti i ovo ćemo zbilja pamtiti. Sjećam se '98., ali emocije i sve ovo...", rekao je Bago.

Vezani članci Intervencija hitne službe na dočeku Vatrenih (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Službene brojke potvrđuju: Doček Vatrenih u Zagrebu bio je savršeno pripremljen Navijačice i navijači u tramvaju (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Javni prijevoz u Zagrebu danas besplatan: Pogledajte gdje se ni parking neće naplaćivati

Sve pristupne ulice prema Trgu bana Jelačića pune su ljudi, Bakačeva, Praška, Jukićeva, Ilica, Gajeva... Navijači su na krovovima, na stupovima, naprosto posvuda.

Ipak, Bago i Brkić pozivaju građane na oprez te da se ne prelaze granice slavlja. "Trebamo poslati poruku kao i dosad, jedne simpatične lijepe zemlje", poručuju Bago i Brkić.

"Divim se zapravo onima u prvom redu, koji su došli nešto prije 8 sati ujutro", rekao je Bago. "Ovo će biti jdna sjajna slika za pamćenje", dodao je.