Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretna obitelj iz Biljevca

'Da su nam rekli da imaju petorke, mi bi udomili petorke'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Bahun iz Biljevca kraj Varaždina ništa nije obeshrabrilo da ostvare svoju najveću životnu želju. Nakon višegodišnjih pokušaja za roditeljstvom, udomili su ne jedno, već troje djece.

Jedan je dobrica, drugi veseljak, treći mudrijaš, tako svoja tri sinčića opisuju Stjepan i Anita Bahun. Trojke imaju godinu i tri mjeseca, razlika između svakog po dvije minute. 'Išli smo u rodilište po njih, bilo je ludo i nezaboravno i evo otkad su došli život nam se promijenio naglavačke, naopačke ali naljepše', kaže Anita.

Pročitajte i ovo Velika obitelj - 6 Velika obitelj Djeca kao bogatstvo: ''Svatko daje ono što ima u sebi, ja sam stvarno dobila puno ljubavi'' Ivan Čorkalo, Nikola Dugandžić, Neven Bosilj - 2 U prenoćištu za beskućnike Strava u Varaždinu, žena nožem izbola tri osobe: "Zakazao je sustav, mora se prvo dogoditi nesreća da bi se nešto pokrenulo"

Veselju u domu Bahunovih prethodile su teške godine. Nakon desetljeća neuspješne potpomognute oplodnje, idućih sedam pokušavali su posvojiti dijete i ponovno ništa. A onda su saznali za mogućnost udomiteljstva. 'Da su nam u tom času rekli da imaju petorke koje trebaju udomiteljstvo mi bi uzeli petorke, jer prevelika je bila želja', rekla je Anita.

'Preporučila bih svakome tko želi dijete, a tako dugo čeka na posvojenje da se pokuša odlučiti za udomiteljstvo', dodaje. Trojke zahtijevaju pažnju puna 24 sata, ali ništa oko djece nije im teško. Kad god zatreba, uskače cijela obitelj, dadiljaju i prijatelji i susjedi.

'Devet paketa pelena, 64 komada, pa po dvije kile Čokolinia, Keksolinia', kaže otac Stjepan. U njihovoj kući sve je u znaku broja tri, od medvjedića, dudica do stolaca i kolica. Kad su ih čekali petnaest godina i ljubavi sigurno imaju dovoljno za sve troje.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene