Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanitarna akcija

Cilj je nova kuća za obitelj Dudić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok jedni željno iščekuju zimske radosti, sve je više onih kojima to znači borbu za goli život. Troškovi drastično rastu, novca nemaju i prisiljeni su moliti za bilo kakvu pomoć.

Lucijan, Tea, Lea i Josipa odrastaju u trošnoj kući na zagrebačkom Trnju. Iz škole nose samo petice, a za Božić žele novu kuću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pomozimo djeci Žive od dječjeg doplatka sa sinom koji boluje od autizma Slika nije dostupna Prikupljeno 50.000 kuna Za Valentininu operaciju potrebno još 250.000 kuna

Naime, strop ispod kojeg žive srušit će se, strahuju, nakon prvog snijega. Snage za popravke više nema ni otac koji je obolio od raka bubrega.

Unatoč neizdrživim životnim prilikama, obitelj Dudić od grada Zagreba, kao ni od države nije dobila ništa.

Jedinu potporu dobili su od udruge Dora.

'Sad imamo u pripremi jednu akciju između svetog Nikole i Božića donirati im perilicu i sušilicu jer mislim da je to neophodno toj djeci', kaže predsjednica Udruge Dora, Ana Pavlović.

No pomoć je potrebna i Dori, udruzi koja već 17 godina pomaže socijalno ugroženim obiteljima, a posebno mladima. Za dva dana pripremaju humanitarnu večeru.

Kao i proteklih godina, nadaju se prikupiti novac za 50-ak stipendija namijenjenih djeci čije školovanje obitelji ne mogu pokriti.

Više u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene