Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE KOMENTIRAO REZULTATE NADZORA

Član Uprave JANAF-a: ''Poštujem instituciju predsjednika Republike i postoji određena povijest između naših obitelji, koja traje 70 godina''

Reporterka Nove TV Ivana Pezo Moskaljov razgovarala je s čelnicima JANAF-a o aktualnostima i rezultatima unutarnjeg nadzora.

Predsjednik i čelnici JANAF-a Stjepan Adanić i Vladislav Veselica, čija je kompanija pod posebnim povećalom nakon uhićenja Dragana Kovačevića, bili su danas u Klovićevim dvorima, na istom događaju kao i predsjednik Zoran Milanović.

''Stabilizirali smo poslovanje, odlično posluje, rezultati prvog kvartala su odlični, na tome se treba bazirati cijela politika'', rekao je predsjednik Uprave, Stjepan Adanić te dodao da ga ne zanima prošlost, već sadašnjost i budućnost JANAF-a.

''Radimo samo u interesu JANAF-a i hrvatske države, to je najbitnije, rezultati su odlični'', komentirao je.

Na pitanje je li JANAF utvrđivao nepravilnosti koje je možda ostavio gospodin Kovačević, odgovara: ''Hvala, ne bi o tome, u interesu je istrage, ne mogu govoriti o tim stvarima".

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović Prijam na Pantovčaku Milanović: "Ako je Plenković bez ikakvog iskustva uspio postati ovako famozan premijer, onda je gospođa Đurđević dorasla poslu za koji se javila"

Pročitajte i ovo Vili Beroš Problemi u KBC Sestre Milosrdnice Beroš o ostavci ravnatelja Vinogradske: "Ta vijest me nije iznenadila, ne znam motive, ali znam što slijedi"

Pročitajte i ovo Zlatko Pinjuh bez srama Ovaj političar više je puta bio tema emisije Provjereno, a sad mu je to i - izborni slogan

Član Uprave, Vladislav Veselica, nije htio komentirati prepisku. ''Poštujem instituciju predsjednika Republike i postoji određena povijest između naših obitelji koja traje 70 godina i ne bih to u bilo kakav dnevnopolitički kontekst dovodio'', izjavio je.

Nije htio komentirati je li već razgovarao s istražiteljima USKOK-a, kao ni o rezultatima unutarnjeg nadzora. ''Ono što mogu decidirano reći da će Uprava imati nultu stopu tolerancije na sva kriminalna djela kako na ona iz prošlosti, tako i ubuduće'', zaključio je. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene