Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baš mu se žurilo

Austrijanac jurio prema Splitu čak 232 km/h, ostao bez vozačke i zaradio novčanu kaznu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski državljanin uhvaćen je u prebrzoj vožnji na autocesti u smjeru Splita. Policija je izmjerila da je vozio brzinom od 232 kilometra na sat, iako je na tom dijelu ceste dopuštena maksimalna brzina 130 km/h.

Na dijelu autoceste A1 između čvorova Gospić i Zira u smjeru Splita, gdje je ograničenje 130 km/h, policija je jučer zaustavila 66-godišnjeg Austrijanca koji je vozio čak 232 km/h.

Kažnjen je novčanom kaznom, a dobio je i zabranu upravljanja vozilima kategorije B na mjesec dana, izvijestila je ličko-senjska policija.

Pročitajte i ovo Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj Ilustracija Neobičan potez Zbog njih su propadali brakovi: Talijansko ministarstvo donijelo novu odluku

Iz policije upozoravaju da su nepropisna i neprilagođena brzina i dalje jedan od glavnih uzročnika stradavanja u prometnim nesrećama. Na vozače apeliraju da brzinu kretanja prilagodite trenutačnim uvjetima na prometnicama, uz poštivanje zakonskih propisa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene